Våre guider

Våre guider har god erfaring med klatring, og setter selvsagt din sikkerhet i høysetet. Vi er her for å gi deg en best mulig dag!

Johanne – sjefen når Berit har fri.

Bachelor i reiseliv fra Lillehammer. Johanne er aktiv klatrer og jobber også som snowboard instruktør. Johanne er svært allsidig og fikser det meste. Er på Tjøme så fort hun har litt fri.

Michelle – flest topper på sin CV

Denne tøffe jenta har stått på høyeste punkt i alle Europas 48 land. Hun har også stått høyt i de fleste andre verdensdeler. Ved siden av studerer hun kunst og formidling.

katharina er guide på via ferrata

Katharina  læreren som vil være mere utendørs

Katharina studerer Friluftsliv ved NIH og svært allsidig. Klatring, fotturer og seiling er noen av hennes interesser.

Lisa sprek 20. åring som elsker bratt friluftsliv

Lisa er tidligere turner og har nå vært et år på Sunnmøre og fått smaken på
topptur, klatring og surf.

Kristoffer kjenner hvert eneste klatretak i ruta.

Omsorgsfull og hjelpsom er det som passer best i hans beskrivelse. Kristoffer digger klatring, golf, bratt skikjøring og snowboard. Han tok tidlig brattkort og har vært med som ivrig testperson i mange år.

Hans-Jørgen – borresjefen

Vår tekniske og allsidige guide som elsker friluftsliv, møte gjester og ikke minst være sparringspartner når nye ideer klekkes ut. Har vært på noen turer med karabiner og tau. Driver som elektroinstallatør i det daglige.

Berit – eier og driver

Kreativ entusiast som bygde ruta i 2008. Er opptatt av klatring og har laget en utradisjonell Via Ferrata rute uten så mye jern i fjellet. Har karret seg opp på noen topper rundt om i verden.

Amalie – hjelpeguide

Ung og lovende, passer best for denne lokale ungdommen som er med som hjelpeguide. Amalie har gledet seg i mange år til å kunne få være med på laget. Hun er aktiv håndballspiller ved siden av skolen.

elias er guide på via ferrata

Elias Handyman som fikser alt.

Jobber i det daglige som tømrer. Elias elsker tau, karabiner, jakt og bratte
fjellsider.