Våre guider

Våre guider har god erfaring med klatring, og setter selvsagt din sikkerhet i høysetet. Vi er her for å gi deg en best mulig dag!

Johanne – Teknisk rå klatrer

Bachelor i reiseliv og master i innovasjon. Johanne er aktiv klatrer og glad i bratte fjellsider på snowboardet sitt. Hun er svært allsidig og fikser det meste. Er på Tjøme så fort sommersola titter frem.

Michelle – Sjefen når Berit har fri

Michelle har flest topper på sin CV; denne tøffe jenta har stått på det høyeste punktet i alle Europas 48 land. Hun har også stått høyt i de fleste andre verdensdeler.

katharina er guide på via ferrata

Mia Marie – Klatring og ski

Sprudlende blid lærerstudent som nyter fine dager i fjellsidene i Tromsø.

Lisa – Sprek turner, skiinstruktør og surfer

Lisa studerer medisin i Trondheim. Hun er svært allsidig og trives i bratte fjellsider både sommer som vinter! Vi er glade når hun tar turen ned til Tjøme i ferier.

Kristoffer – Kjenner hvert eneste klatretak i ruta

Allsidig, handy og hjelpsom er det som passer best i hans beskrivelse. Kristoffer digger klatring, golf, bratt skikjøring og snowboard. Han tok tidlig brattkort og har vært med som ivrig testperson i mange år. Nå studerer han økonomi i Stavanger.

Hans-Jørgen – Borresjefen

Vår tekniske og allsidige guide som elsker friluftsliv, møte gjester og ikke minst være sparringspartner når nye ideer klekkes ut. Har vært på noen turer med karabiner og tau. Driver som elektroinstallatør i det daglige.

Berit – Eier og driver

Kreativ entusiast som bygde ruta i 2008. Er opptatt av klatring og har laget en utradisjonell Via Ferrata-rute uten så mye jern i fjellet. Har karret seg opp på noen topper rundt om i verden.

Amalie – Håndballspilleren

Sporty og blid som en sol! Amalie har vært hos oss i mange år. Nå er hun i militæret og vi håper du dukker opp igjen.

elias er guide på via ferrata

Elias – Handyman som fikser alt

Jobber i det daglige som tømrer. Elias elsker tau, karabiner, jakt og bratte
fjellsider.