Våre guider

Johanne – sjefen når Berit har fri.

Bachelor i reiseliv fra Lillehammer. Johanne er aktiv klatrer og jobber også som snowboard instruktør. Johanne er svært allsidig og fikser det meste. Er på Tjøme så fort hun har litt fri.

Michelle – flest topper på sin CV

Denne tøffe jenta har stått på høyeste punkt i alle Europas 48 land. Hun har også stått høyt i de fleste andre verdensdeler. Ved siden av studerer hun kunst og formidling.

Benedicte – tøffere enn man tror.

Aktiv jente som studerer romfysikk/siv.ing i Tromsø. Benedicte klatrer mye og er generelt mye på tur. Hun er også vinterturleder i DNT.

Ulrik – atleten som digger bølger og snø

Nordsjøarbeideren som jakter perfekte surfebølger og bratte snødekte fjellsider. Ulrik har vært aktiv stuper og er en teknisk god klatrer. Ulrik har vært en av våre faste Via Ferrata guider i flere sesonger.

MaryAnn – allsidig som poteten

Hun har vært med på laget i 10 år. MaryAnn brenner for markedsføring og er en grundig person. Driver også med design av klær når hun ikke henger i fjellveggen.

Hans-Jørgen – borresjefen

Vår tekniske og allsidige guide som elsker friluftsliv, møte gjester og ikke minst være sparringspartner når nye ideer klekkes ut. Har vært på noen turer med karabiner og tau. Driver som elektroinstallatør i det daglige.

Berit – eier og driver

Kreativ entusiast som bygde ruta i 2008. Er opptatt av klatring og har laget en utradisjonell Via Ferrata rute uten så mye jern i fjellet. Har karret seg opp på noen topper rundt om i verden.

Kristoffer – hjelpeguide og tauassistent

Omsorgsfull og hjelpsom er det som passer best i hans beskrivelse. Kristoffer tok tidlig brattkort og har vært med som ivrig testperson i mange år. Kjenner hvert klatretak i ruta og fikser alle tau. Super å ha med som hjelpeguide.

Amalie – hjelpeguide

Ung og lovende, passer best for denne lokale ungdommen som er med som hjelpeguide. Amalie har gledet seg i mange år til å kunne få være med på laget. Hun er aktiv håndballspiller ved siden av skolen.