HENGEKØYEPARK

Sov i hengekøye på Base Camp!

Hengekøyepark hos Via Ferrata Tjøme

 

Via Ferrata gjester har mulighet for å komme kvelden før og sove i en hengekøye på Base Camp. Ta trappa opp og nyt frokosten med den flotte utsikten over skjærgården før klatringen starter. Eller ta den bratte turen ned til stranda for et forfriskende morgenbad i sjøen.

Hvem passer dette for?
Dette tilbudet er for frilufts glade klatregjester, og ikke for de som ønsker en fest, eller en kveld med alkohol og røverhistorier. Det passer ikke på vårt aktivitetsområde både av hensyn til andre gjester og vår skjenkebevilling.

Våre hengekøyer fra LA SIESTA er håndlaget i et litt grovt materiale og er derfor ikke så glatte at underlaget sklir så lett i køya. La Siesta Hengekøyer står for bærekraft og etisk handel.

Praktisk
Du kommer til ferdig rigget køye, det er bord, benker, utedo og en kanne vann. Hengekøyene er hengt opp, alle steiner og røtter under er fjernet (med spett og muskelkraft) for at du skal ligge trygt og godt. Vi prøver å samle det antallet køyer du bestiller på et sted. Så er dere flere, er det lurt å bestille samlet.

Du tar selv med sovepose, liggerunderlag, mat og drikkevann. Vann til kaffe og «kattevask» har vi på kanne.

Med vår miljøprofil, ønsker vi å begrense bruk av engangsutstyr som bidrar til mye søppel. Så vi setter stor pris på at dere tar med bestikk etc. som kan brukes flere ganger.

Tid
Hengekøyene er klare fra kl.18.00 ankomstdagen og må være ferdig ryddet til kl.9.30 dagen etter.

Regnvær
Blir det nedbør, så kan opptil syv hengekøyer flyttes under tak, Via Ferrata gjester har prioritert plass.

Pris kr. 300,- per køye.
Det er også mulighet for å oppgradere opplevelsen:
Deilig tykt saueskinn som er tilpasset køya, kr 50,-
Myggnetting kr 50,-
Gassgrill kr 50,-

Sykkel kan du leie HER

Allemannsretten – fricamp
Ønsker dere å benytte dere av allemannsretten er det fint å slå opp telt eller hengekøyer på Malurtodden, som ligger kun 500 meter fra Aktiv Fritid. Stedet er åpent for alle, og kan ikke reserveres. Odden ligger helt nede ved sjøen og har en enkel utedo. Parker på Scandic. Gå til hotelstranda, gå så videre ut til badeodden. Følg stien sørover. Da ser du odden med Friluftsområdet.

Velkommen til Tjøme!